Dille & Kamille

Samen met Dille & Kamille haalt het Wereld Natuur Fonds geld op om het Noordpoolgebied te beschermen.

Kersttraditie

Het zijn inmiddels echte collector’s items, de vilten dierenhangers van Dille & Kamille. Al 5 jaar lang wordt hiermee geld ingezameld voor de natuur. Van elke verkochte hanger gaat er 1 euro naar natuurbescherming. En dat levert steeds een mooi bedrag op.

Elk jaar staat een ander dier in de spotlight. We begonnen ooit met Lumi de ijsbeer. Hij werd opgevolgd door Olen het rendier, Vinnie de poolvos, Elin het sneeuwuiltje en Nio de narwal. Inmiddels zijn het echte collector’s items.

Earth Month

Daarnaast slaan Dille & Kamille, WWF en Adyen Giving de handen ineen voor Earth Month. Heel april kun je bij elke aankoop bij Dille & Kamille een kleine donatie doen. Zo maak je niet alleen jezelf blij, maar draag je ook bij aan een leefbare aarde met meer natuur.

Portretfoto van Gerrit Polet
Gert Polet
Expert Noordpool & Russische natuur
"De samenwerking met Dille & Kamille is enorm belangrijk voor ons om het Noordpoolgebied te beschermen. Dank voor jullie steun!"

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe inzichten en tools voor de zakelijke markt en krijg je updates over grote WWF-projecten en tips voor duurzaam ondernemen.