Lindsay Ohlert

Word Business Supporter

Sluit je aan bij de missie van WWF en steun ons structureel. Samen zetten we ons in om natuurverlies voor 2030 een halt toe te roepen.

WWF strijdt voor een aarde die leefbaar blijft. Daar hebben we meer natuur voor nodig. Want meer natuur zorgt voor minder klimaatverandering. Dus moeten we van natuurverlies naar natuurwinst, zo snel mogelijk.

Maar de wereld veranderen, kan niemand alleen. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je bent Business Supporter vanaf € 250 per maand. Kies zelf of je hiermee projecten financiert in Nederland, Brazilië of over de hele wereld.

Steun het thema dat past bij jouw bedrijf

Natuur in eigen land

Niet alleen de natuur aan de andere kant van de wereld heeft onze hulp nodig. De gevolgen van de klimaatcrisis zijn ook op Nederlandse bodem steeds voelbaarder. De oplossing is meer natuur.

Als we rivieren meer ruimte geven, zijn we beter bestand tegen overstromingen. Als we zorgen voor meer bomen en struiken op landbouwgronden wordt er CO2 opgenomen en biodiversiteit hersteld. Dus bouw met ons mee aan een veilig Nederland met meer natuur.

Jaguar close-up

Regenwoud herstellen

Bossen houden de aarde leefbaar. Ze zorgen voor voedsel, schoon drinkwater en zijn essentieel in de strijd tegen klimaatverandering. Bomen slaan namelijk CO2 op in hun stam en wortels. Wanneer bossen worden gekapt of platgebrand, komt dit vrij. En dat zorgt weer voor verdere opwarming van de aarde.

Bossen zijn dus onmisbaar. Toch verliezen we ze in razend tempo. Door ontbossing is wereldwijd al de helft van al het bos verdwenen. Tijd voor actie.

Bultrug

Wereldwijde natuurbescherming

Algemene steun is onmisbaar voor ons werk. We kunnen het inzetten daar waar dat het hardst nodig is. Als grootste natuurbeschermingsorganisatie ter wereld maken we impact in meer dan 200 regio’s. Van Zuid-Amerikaanse bossen tot Aziatische koraalriffen, van Afrikaanse natuurreservaten tot het Noordpoolgebied.

We staan wereldwijd met onze voeten in de modder om de natuur te beschermen en herstellen.

Maak kennis met één van onze Business Supporters

Waardenburg Ecology steunt als Business Supporter ons natuurbeschermingswerk en daarnaast werken we al jaren samen aan verschillende natuurprojecten - zoals het uitzetten van oesters op kunstmatige riffen in de Noordzee.

Comms & Events

  • Gebruik ons logo en de communicatie-toolkit
  • Bezoek het jaarlijkse Business Supporter-event in Zeist
  • Kom naar WWF-events zoals de Nieuwjaarsborrel

Voortgang

  • Jaarlijkse rapportage over gekozen thema
  • Verantwoording van onze missie in het jaarverslag
  • Krijg 4 keer per jaar onze natuurnieuwsbrief

Cadeaus

  • Passend welkomstcadeau (wisselend)
  • 3 boompjes om cadeau te doen aan relaties
  • Abonnement op een van de WWF-magazines

Alle Business Supporters staan bovendien vermeld op onze website.

Krijg een korte indruk van onze laatste events:

Word jij onze volgende Business Supporter?
Neem contact op met Rikkert!
Close-up Rikkert van Erp
Rikkert van Erp
Senior Accountmanager Business Engagement