Steun de natuur met je bedrijf

Oliver Scholey / Hector Skevington-Postles / Silverback / Netflix

Eenmalig schenken aan het Wereld Natuur Fonds

Wat fijn dat jouw bedrijf de natuur wilt steunen met een gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom. Zo kunnen we samen de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde beschermen. Vul hieronder je gegevens in.

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL31 RABO 030 0000 030, t.n.v. Wereld Natuur Fonds te Zeist, onder vermelding van ‘bedrijfsgift’ en de naam van je bedrijf.

Een groot bedrag overmaken of ons liever structureel steunen, bijvoorbeeld als Business Supporter? Neem dan even contact op via bedrijven@wwf.nl of bel naar 0800-1962.

Geef een bedrijfsgift

Eenmalige donatie
Bedrijfsgegevens
Contactpersoon

Ajaju rivier WW292169

Van het noordelijkste puntje van de Noordpool, tot zuidelijk Antarctica, van het bestrijden van wildlife crime tot het beschermen van koraalriffen en regenwouden. Met jouw gift steun je ons wereldwijde natuurbeschermingswerk. Wat doet WWF:

  • We zetten naast het beschermen van dieren en leefgebieden ook in op herstel en veerkracht van de natuur.
  • We willen de grenzen bewaken van wat onze planeet aankan. Om dat te bereiken werken we samen met overheden en bedrijven aan een duurzame toekomst voor natuur én mens.
  • We voorzien rangers van communicatieapparatuur en uitrusting. Ook geven we drone-trainingen om ontbossing op te sporen en stroperij tegen te gaan.
  • Of we nou werken aan lokale landschapsprojecten of aan wereldwijde initiatieven: wij zijn daar waar we – samen met anderen – de meeste impact voor het welzijn van natuur én mens kunnen maken. Lees meer over de landschappen waar we actief zijn.