Karine Aigner/WWF-US

Investeren in groene projecten

Het bedrijfsleven kan hét verschil maken op weg naar een duurzame, groene wereld – door te investeren in projecten die zorgen voor meer natuur.

Groen investeren is een win-winsituatie. De helft van de wereldeconomie is sterk afhankelijk van de natuur. Toenemend natuurverlies betekent een toenemend risico op productieverlies voor bedrijven. Daardoor is duurzaam investeren niet alleen goed voor onze planeet, maar ook van belang voor de opbrengsten van financiële instellingen en bedrijven.

WWF helpt instellingen en bedrijven die graag groener willen investeren. Dat doen we voor de financiële wereld onder meer via het Dutch Fund for Climate and Development (DFCD) en voor het MKB via Mobilising More for Climate (MoMo4C).

Meer weten of ben je al overtuigd en wil je graag groen investeren? Neem dan contact op met onze collega’s die aan deze fondsen werken: Jaap de Jong voor DFCD of Shephard Zonde voor MoMo4C.

Wil jij groen investeren?
Neem contact op!
Jaap de Jong
Programme Manager DFCD
Shephard Zonde
Shephard Zonde
Program Manager MoMo4C

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe inzichten en tools voor de zakelijke markt en krijg je updates over grote WWF-projecten en tips voor duurzaam ondernemen.