Bestel duurzame en orginele relatiegeschenken bij WWF

Martin Harvey / WWF

Draagt jouw bedrijf de natuur een warm hart toe en wil je dat ook meegeven aan je relaties of werknemers? Bestel dan je relatiegeschenken in de webshop van het Wereld Natuur Fonds. Je steunt daarmee ons natuurbeschermingswerk en profiteert ook nog eens van volumekortingen.

WWF is op een missie: we gaan onze wereld ‘Nature Positive’ maken. Van natuurverlies naar natuurwinst, zo snel mogelijk. Zo blijft de aarde leefbaar voor iedereen. Het kán, als we er samen voor kiezen.

Maak het verschil als bedrijf
Ook als bedrijf kan je kiezen voor meer natuur. Door relatiegeschenken bij WWF te bestellen.
Daarmee steun je ons niet alleen in onze ‘Nature Positive’-missie, je maakt ook directe impact door te stoppen met het kopen van niet-duurzame producten.

Bestel- en betaalmogelijkheden
Ook als bedrijf kan je 'gewoon' producten bestellen in onze webshop. Hou er daarbij wel rekening mee dat het op dit moment alleen mogelijk is om met iDeal te betalen. Liever betalen op factuur of speciale wensen? Stuur dan een mail aan webshop@wwf.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Adopteer symbolisch een dier

Eén van de populairste relatiegeschenken is het WWF Adoptiepakket. Een adoptiepakket bestaat uit een mooie doos, die los te knippen is tot zes ansichtkaarten, met daarin een knuffeldier en een informatieboekje waarin
uitgelegd wordt waarom de bescherming van dit dier nodig is.

Bekijk de adoptiepakketten

 

De kinderen vinden het geweldig

<Klantcase>

Een verjaardagscadeautje voor de kinderen van de medewerkers van je bedrijf? Dat is nog eens een originele inzet van relatiegeschenken.

Het Utrechtse bedrijf Product League laat WWF iedere maand een paar sokken - in de juiste maat - opsturen aan de kinderen van hun medewerkers. Met een persoonlijk kaartje erbij met de felicitaties van de collega’s van papa of mama. De reacties van de medewerkers zijn erg positief en de kinderen vinden het geweldig!

In de WWF-catalogus met relatiegeschenken lees je de complete klantcase van Product League. Laat je inspireren en geef WWF producten bij verjaardagen, jubilea, geboortes, huwelijken of andere speciale momenten van je personeel.

Download onze catalogus en lees de complete case

Populaire relatiegeschenken

Te bestellen in de WWF-webshop

WWF-Dopper in diverse kleuren
WWF-Dopper in diverse kleuren
Herbruikbare koffiebekers
Herbruikbare koffiebekers
Plasticvrije shampoobars
Plasticvrije shampoobars
WWF-knuffels
WWF-knuffels
Meer weten?
Bel of mail Perry voor een aanbod op maat!
Perry Stinis
Webshop Manager

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe inzichten en tools voor de zakelijke markt en krijg je updates over grote WWF-projecten en tips voor duurzaam ondernemen.