Terugblik Business Supporter Event Millingerwaard

Op 19 juni WWF vond het Business Supporter event plaats in de Millingerwaard, vlakbij Nijmegen. 

WWF-experts Judy Koppenjan en Merijn van Leeuwen vertelden over het natuurbeschermingswerk van WWF in Nederland en het Atlantisch Regenwoud. Samen met de Business Supporters maakten we een wandeling door de indrukwekkende Millingerwaard en lieten we zien wat natuurlijke oplossingen voor dit gebied kunnen betekenen. Ook bespraken we welke rol het Wereld Natuur Fonds daarin speelt. We maakten een sfeerimpressie van het event.

Bekijk de video:

Gerelateerde artikelen

©Freepik / XZokzathai

ONDERZOEK: Natuur moet en kan hoger op de agenda van centrale banken en financiële toezichthouders

ONDERZOEKSRAPPORT: Natuur moet en kan hoger op de agenda van centrale banken en financiële toezichthouders
Meer info

WWF-Panda opent de Amsterdamse Euronext

Vandaag is het Taskforce on Nature-related Financial Disclosures (TNFD) met een gongceremonie op de Amsterdamse beurs gelanceerd door het Wereld Natuur Fonds Nederland, Nederlandse Vereniging van Banken, Deloitte en Rabobank. TNFD is een instrument dat bedrijven en investeerders inzicht geeft in de natuurgerelateerde risico’s en kansen van hun investeringen en activiteiten. Met dit inzicht kunnen zij beslissingen nemen om risico's te verminderen en investeringen te doen die bijdragen aan meer natuur.
Meer info
Alain Compost / WWF

Wereldwijde oproep aan centrale banken voor actieplan klimaat- en biodiversiteitscrisis

Samen met ruim 90 wetenschappers, denktanks en internationale organisaties doet WWF een wereldwijde oproep aan centrale banken om alle mogelijke middelen in te zetten om de klimaat- en natuurcrisis tegelijkertijd aan te pakken. Dat is nodig om zowel de planeet als een stabiele economie te beschermen.
Meer info

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze tweemaandelijkse nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte van nieuwe inzichten en tools voor de zakelijke markt en krijg je updates over grote WWF-projecten en tips voor duurzaam ondernemen.